Hem | Om oss

OM OSS

Vi bryr oss om varje patient!


Med hjärtat som slår lite extra för en hälsosam livsstil, med omtanke om människa och miljö erbjuder vi beprövade naturmedicin behandlingar, företagsfriskvård och kurser som gör dig friskare, starkare och fyller på med ny energi. Vi förlitar oss på naturmedicin, vi tar inga genvägar och vi kommer aldrig använda syntetiska preparat vid behandling.

Vi är ansvars- och behandlingsskadeförsäkrade vilket innebär att du som kund omfattas av Svenska Friskvårdsförbundet patientförsäkring.


Julius Lundberg

JULIUS LUNDBERG

Epost: info@meridia-holistiskterapi.se

Telefon: 0707 28 07 01


 Kinesisk medicin (TKM)
Meridia Holistisk Terapi
White Tiger Qigong
Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin

Certifierad traditionell kinesisk medicin utövare, massör och medicinsk White Tiger Qigong instruktör.

VARFÖR VÄLJA MIG?


Strävan efter balans, harmoni och välbefinnande har lett mig till studier av kinesisk medicin (TKM) som inkluderar akupunktur, moxibustion, diet- och örtterapi, meditation, Qigong-träning och massage.


Idag, dagligen möter jag allt oftare människor som är trasiga till både kropp och själ... men, bara för att man har ont på ett specifikt ställe i kroppen är det inte säkert att det just det området som bör behandlas. Därför tittar jag alltid på helheten och utgår ifrån den kinesiska medicinens (TKM) aspekter vid diagnostisering och behandling. Jag förlitar mig på alternativmedicin, jag erbjuder beprövade alternativmedicin behandlingar, jag tar aldrig några genvägar och jag kommer aldrig använda syntetiska preparat vid behandling.


Jag anser att en daglig Qigongträning är en effektiv lösning för att balansera sig själv, öka styrka och flexibilitet såväl som hälsa och livslängd.

Laima Lundberg
Steg för Hälsa KBT

LAIMA LUNDBERG

Epost: steghalsa@gmail.com

Telefon: 0704 98 52 85


Utbildat i KBT grundläggande psykoterapi steg 1 och arbetar under handledning av legitimerad psykoterapeut.

VEM ÄR JAG?


Jag har samlat på mig färdigheter och erfarenheter inom kris, trauma, psykiskohälsa, missbruk och beroendevård, utsatta kvinnor och barn, motiverande samtal, mindfulness och erfarenhet av olika kulturer. Mitt sätt att bemöta människor på ett lugnt sätt med trygghet som skapar tillit och förtroendefulla relationer.


Utöver coaching, vägledning, gruppterapi och föreläsningar arbetar jag även med familjer, anhöriga, par och enskilt med följande problemområden: Beroende och missbruk; Posttraumatisk stress (PTSD); Tvångssyndrom (OCD); Ångest och panikångest; Utmattning; Depression; Självkänsla; Ätstörningar; Fobier; Kris och stress.

VÅRA TJÄNSTER

Komplementär & alternativmedicin

BEHANDLINGAR

Komplementär & alternativmedicin.

Företagsfriskvård

FÖRETAGSFRISKVÅRD

Friskvård på jobbet.

Kurser, föreläsningar & retreats

KURSER & RETREATS

Vägar att återfå & bibehålla hälsan.

HITTA HIT


Vi finns på Allfargatan 16 i Torsås under biblioteket (gamla kulturskolan).

Torsås ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Från Kalmar kan du enkelt åka kommunalt med buss 121 från C-stationen hela vägen till Torsås och kliva av på busshållplatsen Allfargatan vid Coop Konsum som ligger cirka 50 meter från oss. Åker du från Karlskrona med buss 500 behöver du byta i Bergkvara till buss 121 mot Kalmar.