Hem | Våra tjänster | Behandlingar

BEHANDLINGAR

Komplementär & alternativmedicin


Vi erbjuder beprövade naturmedicin behandlingar som gör dig friskare, starkare och fyller på med ny energi. Vi förlitar oss på naturmedicin, vi tar aldrig några genvägar och vi kommer aldrig använda syntetiska medel vid behandling.

Covid-19 rehabilitering

COVID-19 REHABILITERING


Vi erbjuder rehabilitering hemma hos dig eller när det är lämpligt även på vår mottagning.

Kinesisk Medicin (TKM)

KINESISK MEDICIN (TKM)


Modern västerländsk forskning visar att traditionell kinesisk medicin (TKM) ger god effekt och många upptäcker att de kan få hjälp för problem som västerländsk medicin inte rår på.

ESTETISK AKUPUNKTUR


När den inre balansen rubbas syns det i våra ansikten. Därför är det viktigt att behandla obalanserna i kroppen samtidigt som ansiktet, vilket görs under estetisk akupunkturbehandling.

Estetisk Akupunktur
Öronakupunktur

ÖRONAKUPUNKTUR


En enkel form av akupunktur som är mycket effektiv och användbar. Den har använts i Kina sedan tusentals år tillbaka och används fortfarande dagligen med goda resultat både inom svensk och internationell sjukvård.

MASSAGE


Massage är en mycket effektiv behandlingsmetod som verkar avslappnande och lugnande för både kropp och själ. Den är läkande och förebyggande, och kan användas som behandlingsform i många olika sammanhang.

Massage
Koppning

KOPPNING


Koppning är en typ av terapi som har sitt ursprung i traditionell kinesisk medicin (TKM). Koppning används för att återställa balansen i kroppen, avlägsna slagprodukter och stärka kroppens motståndskraft mot yttre patogener.

Julius Lundberg

HAR DU FRÅGOR?


Tveka inte att kontakta mig för gratis konsultation.

COVID-19
REHABILITERING

Vi erbjuder rehabilitering för patienter som har återhämtat sig från COVID-19.

Många patienter med långdragna symtom efter COVID-19 behöver rehabilitering, då det är många som känner sig mycket trötta länge efter sjukdomen. Ibland i flera veckor, eller månader om man har varit mycket sjuk. Även närstående kan bli påverkade och behöva hjälp att få tillbaka krafter.


Vi erbjuder rehabilitering hemma hos dig eller när det är lämpligt även på vår mottagning.

VAD SÄGER VÅRA PATIENTER?

MYCKET BRA BEMÖTANDE

"Så glad att jag valde Meridia holistisk terapi! Rekommenderar alla med smärta och stressrelaterad ohälsa..."

Caroline

- Privat person

RIKTIGT BRA MASSAGE

“Jag hade helkroppsmassage, och det var superskönt...”

Bengt

- Privat person

MINA BESVÄR BLEV BÄTTRE

“Duktiga terapeuter. Jag har alltid fått hjälp och har alltid blivit bra...”

Maja

- Privat person

HITTA HIT


Vi finns på Allfargatan 16 i Torsås under biblioteket (gamla kulturskolan).

Torsås ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Från Kalmar kan du enkelt åka kommunalt med buss 121 från C-stationen hela vägen till Torsås och kliva av på busshållplatsen Allfargatan vid Coop Konsum som ligger cirka 50 meter från oss. Åker du från Karlskrona med buss 500 behöver du byta i Bergkvara till buss 121 mot Kalmar.