Hem | Våra tjänster | Behandlingar | Estetisk akupunktur

ESTETISK AKUPUNKTUR

Naturlig skönhet kommer inifrån. När den inre balansen rubbas syns det i våra ansikten. Därför är det viktigt att behandla obalanserna i kroppen samtidigt som ansiktet, vilket görs under estetisk akupunkturbehandling.

Qigong

Estetisk akupunktur ger inte några av de oönskade resultat eller biverkningar som man riskerar att få med andra konventionella kosmetiska behandlingar såsom Botox, fyllmedel eller plastikkirurgi. Det är en effektiv behandling för kvinnor och män i alla åldrar.

HÄLSOFRÄMJANDE SKÖNHETSBEHANDLING

Estetisk akupunktur bygger på traditionell kinesisk medicin (TKM) och har anpassats till behandling för att föryngra huden. Det är ingen mirakelbehandling. Det tar tid att bygga upp och underhålla cirkulationen och produktion av kollagen.


Tack vare långsamma uppbyggandet av kollagen är oftast resultat mer långvarigt än någon av de injektionsbehandlingar som för närvarande erbjuds på marknaden. Samtidigt som lokal behandling görs, behandlas även djupare obalanser i kroppen.


I den kosmetiska akupunkturen ges alltid en individuell behandling, helt anpassad efter dina behov, som balanserar de inre organen samtidigt som man stimulerar blodflödet upp till ansiktet så att hud- och bindvävscellerna får optimalt med näring och syre. Man stimulerar också kollagenproduktionen lokalt, vilket gör linjerna i ansiktet mjukare samt ökar spänsten i musklerna som ett litet lätt lyft. Akupunktur och kinesisk medicin är en effektiv och säker behandling för att minska åldrandets tecken och öka kroppens egen skönhet och perfektion.

Förebyggande behandling

FÖREBYGGANDE BEHANDLING


I början av 30-års åldern, enstaka behandlingar var 6-8 vecka. Återkommande behandlingar främjar tillväxten och fortsätter återuppbyggandet av kollagen som fyller ut eller stramar upp de områden som behandlas. Detta resulterar i en långvarig resultat.

FÖRYNGRING, ÄRBILDNING & CELLULITER


Serier på ca 10-15 behandlingar. Gärna 2 behandlingar per vecka de första 2 veckorna och sedan 1 ggr per vecka. Om du sedan vill, underhåller du resultatet genom att återkomma var 6-8 vecka för att främjar tillväxten och återuppbyggandet av kollagen i huden.

Föryngring, ärbildning & celluliter
Akne, rosacea & ökad pigmentering

AKNE, ROSACEA & ÖKAD PIGMENTERING


1 ggr per vecka. Efter varje behandling kommer du känna hur din inre energi har aktiverats, känna dig fräsch och uppfriskad samtidigt som härligt avslappnad. Utöver det får du även hälsofrämjande fördelar såsom minskad stress och sömnstörningar, förbättrad matsmältningsförmåga och starkare immunförsvar.

Julius Lundberg

HAR DU FRÅGOR?


Tveka inte att kontakta mig för gratis konsultation.

FILMSTJÄRNOR & FOTOMODELLER ÖVERGER BOTOX FÖR DENNA METOD

Estetisk Akupunktur var förbehållet det kejserliga hovet i det gamla Kina, och är ursprungligen en behandling mot ansiktsförlamning.

Den amerikanska pressen har skrivit mycket positivt om kosmetisk ansiktsakupunktur och berättar att många Hollywoodstjärnor som tex Meryl Streep, Jodie Foster och Julia Roberts säger att de tar avstånd från snabba quick fix, som Botox, Restylane och plastikkirurgi, då mycket av ansiktsmimik försvinner, och man får ett konstigt och stelt ansiktsuttryck.

Hollywoodstjärnorna menar att en sund livsstil, kosmetisk ansiktsakupunktur och liknande behandlingsformer är vägen till hållbar skönhet och hälsa. Dels gagnar metoden deras yttre skönhet, då ansiktet blir mer naturligt och levende, dels ger det dem inre välmående. 

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?


Tänk på att behandlingen inte gör ont, utan är väldigt behaglig och avslappnande. Under behandlingen används ett stort antal speciella ultra tunna nålar, som är tunnare än vanliga akupunkturnålar. Nålarna sticks väldigt ytligt i det yttre hudlagret epidermis som består av speciell typ av epitelvävnad som producerar stora mängder av keratin men som saknar blodkärl och måste lita på dermis för att få tillräckligt med näring och syre och kunna bygga upp och underhålla produktion av kollage och elastin.


Behandlingen består av lokala punkter i ansiktet och distala punkter på kroppen för att harmonisera och stärka inre organ samt öka cirkulation i kroppen. Behandlingen anpassas individuellt, beroende på din hudtillstånd, övergripande hälsa och behandlingsmål.

- Julius Lundberg -

BOKA TID

Välkommen att kontakta oss med hjälp av kontaktformuläret. Vi svarar oftast inom 48 timmar via e-post eller telefon.


 
 
 
 
 
 
En behandling (1 100kr)
15 behandlingar (14 850kr)
 
 
Jag har läst godkännande av integritetsdeklaration, dataskyddsförordningen (GDPR) och godkänner hur mina uppgifter hanteras.
 
 

VÅRA TJÄNSTER

Komplementär & alternativmedicin

BEHANDLINGAR

Komplementär & alternativmedicin.

Företagsfriskvård

FÖRETAGSFRISKVÅRD

Friskvård på jobbet.

Kurser, föreläsningar & retreats

KURSER & RETREATS

Vägar att återfå & bibehålla hälsan.

HITTA HIT


Vi finns på Allfargatan 16 i Torsås under biblioteket (gamla kulturskolan).

Torsås ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Från Kalmar kan du enkelt åka kommunalt med buss 121 från C-stationen hela vägen till Torsås och kliva av på busshållplatsen Allfargatan vid Coop Konsum som ligger cirka 50 meter från oss. Åker du från Karlskrona med buss 500 behöver du byta i Bergkvara till buss 121 mot Kalmar.