MASSAGE

För många finns det inget härligare än att unna sig en massage. Massagen lindrar trötta och spända muskler och motverkar stress och ger en härlig avslappnande känsla som vi alla behöver.

Massage är en mycket effektiv behandlingsmetod som verkar avslappnande och lugnande för både kropp och själ. Den är läkande och förebyggande, och kan användas som behandlingsform i många olika sammanhang.

Massage

VARFÖR MASSAGE ÄR BRA?

Massage har tre syften - den ökar ditt välmående, den är förebyggande och den är behandlande.


Massage för välmående är lättare massage med fokus på beröring och allmän avslappning som resultat. Förebyggande massage innebär att musklerna, genom att hållas smidiga, får en bra blodgenomströmning och därmed syresättning. Behandlande massage syftar till att komma tillrätta med olika besvär genom att massagen löser upp spänningar i musklerna.


Massage ses generellt som ett komplement till integrerad medicin. Det erbjuds allt mer som behandlingssätt för en rad olika tillstånd och situationer. Genom att regelbundet ta en massage får du ta del av all nytta och du kommer märka hur du börjar må bättre.

Klassisk massage

KLASSISK MASSAGE


Genom att bearbeta muskler, hud och bindväv med en djupgående massage mjukar man upp och motverkar spänningar och smärttillstånd i kroppen, ökar cirkulationen av blod och lymfa samt ökar utsöndring av vätska och slaggprodukter i kroppen. 

KOPPNINGSMASSAGE


En mycket effektiv behandling som har sitt ursprung i traditionell kinesisk medicin. Med hjälp av sugkoppor skapas ett undertryck som påverkar bindväven i muskler och underhud. Koppan sedan glider med hjälp av olja över huden och drar samtidigt upp huden vilket främjar cirkulationen av blod, lymfa och vävnadsvätskor.

Koppningsmassage
Cellulitmassage

CELLULITMASSAGE


Djupgående massage kombineras med infraröd värme (IR-värme) som värmer upp kroppen inifrån och ut mer effektivt än vanlig värme. IR-värmen liknar den som solen avger utan de ultravioletta strålarna och är det mest skonsamma och läkande för din kropp. Behandlingen är riktad för låren, höft eller ländrygg.

Julius Lundberg

HAR DU FRÅGOR?


Tveka inte att kontakta mig för gratis konsultation.

KOPPNING

Koppning utförs ibland tillsammans i kombination med akupunktur och moxibustion behandling.

Koppningsterapi består av koppar i olika storlekar som är avsedda att skapa ett sug mot huden på specifika delar av kroppen. När suget skapas mellan koppen och hudvävnaden dras föroreningarna inuti det inre lagret av vävnad och muskler utåt. Färskt blod och lymf rusar till området och tar näringsämnen och syre till det drabbade området. Blodet och lymfa transporterar toxiner till huden och inre organ som njurar, lever, tarmar och lungor för att avlägsna toxiner naturligt.


HUR FUNGERAR MASSAGE?


Vi behöver beröring i alla stadier av vårt liv. Decenniers forskning inom området har dokumenterat positiva fysiologiska och psykologiska effekter av massage. Det har visat att vid utebliven eller för lite beröring påverkas vårt immunsystem i negativ riktning.


Genom massage sker fysiologiska förändringar i kroppen. Massage påverkar det autonoma nervsystemet, hormoner som ger lugn frigörs, blodcirkulationen ökar och musklernas spänning minskar.

- Julius Lundberg -

BOKA TID

Välkommen att kontakta oss med hjälp av kontaktformuläret. Vi svarar oftast inom 48 timmar via e-post eller telefon.


 
 
 
 
 
 
30min (500kr)
60min (750kr)
90min (990kr)
 
 
Jag har läst godkännande av integritetsdeklaration, dataskyddsförordningen (GDPR) och godkänner hur mina uppgifter hanteras.
 
 

VÅRA TJÄNSTER

Komplementär & alternativmedicin

BEHANDLINGAR

Komplementär & alternativmedicin.

Företagsfriskvård

FÖRETAGSFRISKVÅRD

Friskvård på jobbet.

Kurser, föreläsningar & retreats

KURSER & RETREATS

Vägar att återfå & bibehålla hälsan.

HITTA HIT


Vi finns på Allfargatan 16 i Torsås under biblioteket (gamla kulturskolan).

Torsås ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Från Kalmar kan du enkelt åka kommunalt med buss 121 från C-stationen hela vägen till Torsås och kliva av på busshållplatsen Allfargatan vid Coop Konsum som ligger cirka 50 meter från oss. Åker du från Karlskrona med buss 500 behöver du byta i Bergkvara till buss 121 mot Kalmar.