Hem | Våra tjänster | Kurser & retreats

KURSER & RETREATS

Vägar att återfå & bibehålla hälsan


Vi erbjuder skräddarsydda hälsoresor och utbildningar, allt ifrån endagskurser, workshops, föreläsningar och intensivkurser. Vårt arbete går ut på att finna vägar att hjälpa hitta ett sätt att återfå och bibehålla hälsan, och att visa hur man kan hjälpa andra. Till en hel grupp kan vi även hålla kurser på annan ort än Torsås.


Qigongkurser

QIGONGKURSER


Qigong stimulerar och stärker muskler, leder, nervbanor och cirkulation utan att orsaka förslitningar. Idag används i Kina av miljontals människor och dessutom på sjukhus vid behandling av exempelvis högt blodtryck, astma, ledsjukdomar med mera.

KURS I ESTETISK AKUPUNKTUR


När den inre balansen rubbas syns det i våra ansikten. Därför är det viktigt att behandla obalanserna i kroppen samtidigt som ansiktet, vilket görs under estetisk akupunkturbehandling.

Kurs i estetisk akupunktur
Kurs i öronakupunktur

KURS I ÖRONAKUPUNKTUR


Modern västerländsk forskning visar att traditionell kinesisk medicin (TKM) ger god effekt och många upptäcker att de kan få hjälp för problem som västerländsk medicin inte rår på.

Julius Lundberg

HAR DU FRÅGOR?


Tveka inte att kontakta mig för gratis konsultation.

EFFEKTIV HJÄLP VID PSYKISK OHÄLSA UTAN KEMISKA PREPARAT

Även om terapi i sig är tidsbegränsad, kommer du att lära dig metoderna som är användbara under hela livet.

Ständigt oroande nyheter om COVID 19 och förebyggande åtgärder som nedstängning, isolering, socialdistansering, brist på fysisk kontakt med andra familjemedlemmar, vänner och kollegor, stress och oro på grund av förlorad arbete, sorg och rädsla… har stark påverkan på vårt mental hälsa och välbefinnande som kan orsaka stark ångest. Dessa strider är ännu svårare för människor som redan lider av ångestsyndrom.

Vi erbjuder effektiv hjälp vid stressrelaterad psykisk ohälsa utan kemiska preparat. Vi kombinerar samtalsterapi (KBT) med kinesisk medicin (TKM) i en och samma behandling. 

VAD SÄGER VÅRA KUNDER?

MYCKET PROFETIONELLA

"Så glad att jag anlitade er! Ni har gjort ett fantastiskt bra jobb här på skolan..."

Carina

- Campus i12

PEDAGOGISK UPPLÄGG

“Kurser med enkla och bra förklaringar. Lätt att förstå och lära sig...”

Aldona

- Privat person

NYTT PERSPEKTIV

“Medicinsk Qigong blev vägen till bättre hälsa... ett nytt holistiskt perspektiv...”

Anonym

- Privat person

HITTA HIT


Vi finns på Allfargatan 16 i Torsås under biblioteket (gamla kulturskolan).

Torsås ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Från Kalmar kan du enkelt åka kommunalt med buss 121 från C-stationen hela vägen till Torsås och kliva av på busshållplatsen Allfargatan vid Coop Konsum som ligger cirka 50 meter från oss. Åker du från Karlskrona med buss 500 behöver du byta i Bergkvara till buss 121 mot Kalmar.