5 ELEMENT QIGONG

5 Element Qigong från White Tiger Qigong består av fem djurstilar där varje djur är relaterat till ett av de 5 elementen (Wu Xing) inom kinesisk medicin och kan användas för att läka och få balans i de inre organen och kroppens meridianer.

5 Element Qigong är en medicinsk Qigong och kan utövas av friska såväl som av de som lider av allvarliga sjukdomar inklusive cancer, sexuell dysfunktion, fysisk skada, emotionell instabilitet och till och med vanliga förkylningar.

White Tiger Qigong

WHITE TIGER QIGONG KOMBINERAR TRADITIONELL TAOISTISK LÄKEKONST MED MODERN IDROTTSVETENSKAP AV FASCIA OCH NEUROVETENSKAP.

Det är en heltäckande rörlighetsträning som når så djupt in i kroppen där ingen annan Qigong kan nå. Det stärker skelett, avgiftar och stärker våra organ, återställer dysfunktionella rörelsemönster, ökar rörlighet i muskler och leder, förbättrar koordination, balans och styrka, verkar avgiftande, förhindrar skador och ökar den övergripande kvaliteten i det dagliga livet.

ORGAN DETOX QIGONG

Start: lördag den 7 augusti 2022 kl. 11.00

Adress: Juansbo 103, 385 92 Gullabo.


Lär dig kraftfull 5 Element Qigong som når så djupt in i kroppen där ingen annan Qigong kan nå. Det stärker skelett, avgiftar och stärker våra organ, återställer dysfunktionella rörelsemönster, ökar rörlighet i muskler och leder, förbättrar koordination, balans och styrka, förhindrar skador och ökar den övergripande kvaliteten i det dagliga livet.


Pris: 350kr per tillfälle eller 1 800kr för hela kursen 6 tillfällen.

DU LÄR DIG UNDER KURSEN

Kursinnehåll snabböversikt:

 • Yin Yang grunderna.
 • Grunderna om de 5 elementen (Wu Xing) & Zang Fu inom kinesisk medicin.

 • Grunderna om 5 Element Qigong och meridianer.
 • Grunderna om 5 Element Qigong och fascia.
 • Vad är DanTian?
 • DanTian andning.
 • Eld andning.
 • Balong andning
 • Utrensande andning.
 • Zhan Zhuang meditation.
 • Koncentrationsmeditation.
 • Meridian Qigong.
 • San Jiao Qigong.
 • Fem djurstilar där varje djur är relaterat till ett av de 5 elementen.
 • Uppvärmnings- & stretchövningar för varje djurstil.
5 Element Qigong

Efter denna kurs har du bemästrat Qigong rörelserna, har fått grund uppfattning i Yin Yang och teorin om de 5 elementen inom kinesisk medicin, hur fascia och meridianer påverkas av 5 Element Qigong. Du har lärt dig 3 andningstekniker, koncentrationsmeditation, Zhan Zuang meditation, Meridian Qigong, San Jiao Qigong, de 5 djurstilar där varje djur är relaterat till ett av de 5 elementen och uppvärmnings- och stretchningsövningar för varje djurstil.

Om du sedan vill kommer det att finnas möjlighet att gå en fördjupningskurs i 5 Element Qigong och lära sig mer om kinetiska rörelsekedjor, känna och styra Qi, lära sig upptäcka obalanser och använda 5 Element Qigong för läkning (återskapa balans inom dem 5 elementen), lära sig meditation och de 5 helande ljud, Dai meridian meditation och andningsteknik, benmärgens meditation och andningsteknik, och meditation och andningsteknik som aktiverar tallkottkörteln.

Julius Lundberg

HAR DU FRÅGOR?


Tveka inte att kontakta mig för gratis konsultation.

INGA FÖRKUNSKAPER KRÄVS


Kursen består av 6 träningstillfällen fördelat på 6 veckor. Totalt 6,5 timmar av gemensam träning plus hemuppgifter mellan varje träff och träning.


Pris för hela utbildning: 1.800 kr (Inkl. moms)

Icons made by http://www.freepik.com

KURSSTART 2022

Datum: 7 augusti


PLATS: Juansbo 103, 385 92 Gullabo

ANMÄL DIG TILL KURSEN

Denna kurs kan också ske på en annan ort (inom hela Sverige) - i sådant fall se till att vara en grupp av minst 10 deltagare (kostnader för resa, rum och logi tillkommer).


OBS: du behöver även skicka in anmälningsblankett.

 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har läst godkännande av integritetsdeklaration, dataskyddsförordningen (GDPR) och godkänner hur mina uppgifter hanteras.
 
 

VÅRA TJÄNSTER

Komplementär & alternativmedicin

BEHANDLINGAR

Komplementär & alternativmedicin.

Företagsfriskvård

FÖRETAGSFRISKVÅRD

Friskvård på jobbet.

Kurser, föreläsningar & retreats

KURSER & RETREATS

Vägar att återfå & bibehålla hälsan.

HITTA HIT


Vi finns på Allfargatan 16 i Torsås under biblioteket (gamla kulturskolan).

Torsås ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Från Kalmar kan du enkelt åka kommunalt med buss 121 från C-stationen hela vägen till Torsås och kliva av på busshållplatsen Allfargatan vid Coop Konsum som ligger cirka 50 meter från oss. Åker du från Karlskrona med buss 500 behöver du byta i Bergkvara till buss 121 mot Kalmar.