Meridia Holistisk Terapi AB

Hem | Akupunktur | Mag- & tarmbesvär

MAG- & TARMBESVÄR

Svullen buk, matsmältningsbesvär och magsmärtor är ofta något som blir en del av många patienters accepterade vardag. Det är därför vanligt att patienter söker för andra åkommor men roten till problemet ofta ligger i magen och mjältens organ och funktioner.


Mag och tarmbesvär
Akupunktur

Akupunktur enligt traditionell kinesisk medicin kan användas som behandling för en stor mängd tillstånd och hälsoproblem. Dessutom kan akupunktur användas som förebyggande och friskvårdande behandling.


FORSKNING BAKOM AKUPUNKTUR

Forskarna har studerat akupunktur i över 60 år och kan bekräfta att akupunktur är väldigt effektiv vid behandling av både akuta och kroniska besvär. Även om forskarna har fortfarande mycket kvar att lära om akupunktur och människokropp i allmänhet har de införstått och kartlagt hur nerverna och hjärnan påverkas av akupunkturpunkternas stimmulering.


Det är inte längre möjligt att säga att effekten av akupunktur kan hänföras till placeboeffekten eller att den endast är användbar för muskuloskeletal smärta. Läs mer på Evidence Based Acupuncture.


mag- och tarmbesvär

93%

93% av 89 000 patienter har rapporterat framgångsrika resultat efter akupunkturbehandlingar vid muskuloskeletal smärta. Läs mer på: American Specialty Health 2016


INVESTERA I MEDARBETARNAS HÄLSA

Att prioritera anställdas hälsa är att prioritera företagets utveckling. Jag erbjuder friskvård på jobbet i Torsås kommun och närliggande kommuner.

HITTA HIT


Jag finns på Motellvägen 1 i Söderåkra, i samma byggnad som Green Door Hotell. Entré bakom Vimas Träningscenter.

Söderåkra ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Från Kalmar kan du enkelt åka kommunalt med buss 121 från C-stationen hela vägen till Söderåkra och kliva av på busshållplatsen Sophiagården vid Hälsocentral som ligger cirka 50 meter från mottagningen. Åker du från Karlskrona med buss 500 behöver du byta i Bergkvara till buss 121 mot Kalmar.


Betala med ePassi