Meridia Holistisk Terapi AB

Hem | Om mig

Julius Lundberg

OM MIG

CERTIFIERAD AKUPUNKTÖR, MASÖR & MEDICINSK QIGONG INSTRUKTÖR

Mitt mål är att hjälpa människor att må bättre och samtidigt förmedla kunskap om den kinesiska läkekonstens helhetstänkande och kraften att läka kroppen på en naturlig väg.


Jag förlitar mig på kinesisk läkekonst (TKM), tar inga genvägar och kommer aldrig använda syntetiska preparat vid behandling. Jag värnar för klientens integritet och har ett professionellt förhållningssätt i och runt behandlingssituationen.

Jag är ansvars- och behandlingsskadeförsäkrad vilket innebär att du som kund omfattas av Svenska Friskvårdsförbundet patientförsäkring.


Svenska Friskvårdsförbundet

INVESTERA I MEDARBETARNAS HÄLSA

Att prioritera anställdas hälsa är att prioritera företagets utveckling. Jag erbjuder friskvård på jobbet i Torsås kommun och närliggande kommuner.

HITTA HIT


Jag finns på Motellvägen 1 i Söderåkra, i samma byggnad som Green Door Hotell. Entré bakom Vimas Träningscenter.

Söderåkra ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Från Kalmar kan du enkelt åka kommunalt med buss 121 från C-stationen hela vägen till Söderåkra och kliva av på busshållplatsen Sophiagården vid Hälsocentral som ligger cirka 50 meter från mottagningen. Åker du från Karlskrona med buss 500 behöver du byta i Bergkvara till buss 121 mot Kalmar.