Meridia Holistisk Terapi AB

Hem | Akupunktur | Tinnitus

TINNITUS

Tinnitus kan vara ett temporärt problem som går över efter några minuter eller vara kroniskt och hålla i sig livet ut. Det kan påverka koncentrationen och orsaka sömnlöshet. Kroniskt tinnitus kan leda till ångest och till och med depression.Tinnitus är ett svårt tillstånd att behandla. Det är dock alltid värt att prova, eftersom västerländsk medicin har absolut inget att erbjuda för detta tillstånd.


Tinnitus
Akupunktur

Akupunktur enligt traditionell kinesisk medicin kan användas som behandling för en stor mängd tillstånd och hälsoproblem. Dessutom kan akupunktur användas som förebyggande och friskvårdande behandling.


FORSKNING BAKOM AKUPUNKTUR

Forskarna har studerat akupunktur i över 60 år och kan bekräfta att akupunktur är väldigt effektiv vid behandling av både akuta och kroniska besvär. Även om forskarna har fortfarande mycket kvar att lära om akupunktur och människokropp i allmänhet har de införstått och kartlagt hur nerverna och hjärnan påverkas av akupunkturpunkternas stimmulering.


Det är inte längre möjligt att säga att effekten av akupunktur kan hänföras till placeboeffekten eller att den endast är användbar för muskuloskeletal smärta. Läs mer på Evidence Based Acupuncture.


Tinnitus

93%

93% av 89 000 patienter har rapporterat framgångsrika resultat efter akupunkturbehandlingar vid muskuloskeletal smärta. Läs mer på: American Specialty Health 2016


INVESTERA I MEDARBETARNAS HÄLSA

Att prioritera anställdas hälsa är att prioritera företagets utveckling. Jag erbjuder friskvård på jobbet i Torsås kommun och närliggande kommuner.

HITTA HIT


Jag finns på Motellvägen 1 i Söderåkra, i samma byggnad som Green Door Hotell. Entré bakom Vimas Träningscenter.

Söderåkra ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Från Kalmar kan du enkelt åka kommunalt med buss 121 från C-stationen hela vägen till Söderåkra och kliva av på busshållplatsen Sophiagården vid Hälsocentral som ligger cirka 50 meter från mottagningen. Åker du från Karlskrona med buss 500 behöver du byta i Bergkvara till buss 121 mot Kalmar.


Betala med ePassi