Meridia Holistisk Terapi AB

Hem | Massage

KLASSISK & DJUPGÅENDE MASSAGE

Massage är en mycket effektiv behandlingsmetod som verkar avslappnande och lugnande för både kropp och själ. Den är läkande och förebyggande, och kan användas som behandlingsform i många olika sammanhang.


0707-280701

Massage

FÖR BÄSTA UPPLEVELSE & MAXIMALT RESULTAT

För den bästa upplevelsen och maximal behandlingsresultat kan du välja att ligga på en madrass som innehåller både jadesten och tumalinsten som är av hög kvalitet. Den naturliga jade- och turmalinstenen omvandlar värmeenergi till lång infraröd. Ju högre temperatur, desto mer djupgående infraröd.Värme kan ställas in allt från 35° till 70° grader.


TURMALIN hjälper lymfsystemet och minskar svullnad. Den ökar blodcirkulationen, minskar mjölksyra och frigör fettsyror. Hjälper med avgiftning och ökar fettförbränningen. Stödjer lever och njurar och frigör från emotionell stress som orsakar huvudvärk och migrän.


JADE hjälper kroppens reningssystem och frigör slaggprodukter. Stabiliserar psyket och motverkar deppighet samt ger en djup avslappning som minskar stress och spänningar.


LÅNGVÅGIGT INFRARÖD VÄRME förbättrar blod- och lymfcirkulation samt syresättning av blodet som leder till att kroppens självläkande processer sätter fart. Det visat sig stödja viktreducering, smärtlindring, förbättrad cirkulation och vitalisering av huden och mycket mer.

BESVÄR BEHANDLAS MED MASSAGE

Behandling med massage är en välbeprövad metod som dels kan vara till hjälp i den akuta fasen av smärta men även om smärtan är av mer långvarig karaktär.


Klassisk svensk massage är en massageform som går ut på att med olika grepp bearbeta muskelfibrerna. Det är en behandlingsform som är känd och väletablerad världen över. Massagen är handfast och djupgående. Den tänjer och mjukar upp muskler och fascia. Behandlingen anpassas efter behov och kan ges i såväl avslappnande syfte som för behandling av cirkulationsproblem och muskelrelaterade besvär.

Massage

MUSKELSPÄNNINGAR

Du har säker upplevt att du har en spänd muskel, ofta kallat muskelknut eller muskelspänning. Muskelspänningar är en vanlig reaktion vid fysisk eller psykisk överbelastning eller vid vind och kyla. När vi fryser dras axlarna upp för att skydda hals och nacke. Då spänner vi musklerna även på många andra delar av kroppen.


CIRKULATIONSPROBLEM

En fungerande blodcirkulation behövs för att försörja kroppens alla vävnader med syre och näring samt för att transportera bort skadliga ämnen. Cirkulationsproblem kan drabba människor i alla åldrar och om de lämnas obehandlade kan det orsaka allvarliga skador på kroppen.


Koppning

Massage kan kombineras med terapeutiska oljor, koppning eller Gua Sha. En mycket effektiv behandlingsmetod som har sitt ursprung i traditionell kinesisk medicin.

KUNDERNAS OMDÖME

Lämna gärna ett omföme på Google eller Facebook.

Kundernas omdöme

Proffesionellt bemötande och ljuvligt utförd massage med fingertoppskänsla!


- Christina Edman

Kundernas omdöme

Fantastiskt massage upplevelse.


- Rolf Lindgren

Kundernas omdöme

Väldigt härlig upplevelse! Julius är trevlig och professionell. Rekommenderar alla som har möjlighet att gå till Julius.


- Emma Milesson


PRISER FÖR MASSAGE

Massagebehandling kan kombineras med koppning, gua sha eller IR-värme utan extra kostnad. Terapeutiska oljor som ökar cirkulation eller verkar avslappnande kan användas mot extra kostnad 50kr.


MASSAGE

30 minuter

500kr

MASSAGE

60 minuter

750 kr

MASSAGE

90 minuter

990 kr

KONTAKTFORMULÄR

Välkommen att kontakta mig med hjälp av kontaktformuläret. Jag svarar oftast inom 48 timmar via e-post eller telefon.


 
 
 
 
 
Massage 90 minuter (990kr)
Massage 60 minuter (750kr)
Massage 30 minuter (500kr)
 
Jade- & turmalinsten med IR-värme (0kr)
Kombinera med Gua Sha (0kr)
Kombinera med koppning (0kr)
Kombinera med terapeutiska oljor (50kr)
 
 
Jag har läst godkännande av integritetsdeklaration, dataskyddsförordningen (GDPR) och godkänner hur mina uppgifter hanteras.
 
 

INVESTERA I MEDARBETARNAS HÄLSA

Att prioritera anställdas hälsa är att prioritera företagets utveckling. Jag erbjuder friskvård på jobbet i Torsås kommun och närliggande kommuner.

HITTA HIT


Jag finns på Motellvägen 1 i Söderåkra, i samma byggnad som Green Door Hotell. Entré bakom Vimas Träningscenter.

Söderåkra ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Från Kalmar kan du enkelt åka kommunalt med buss 121 från C-stationen hela vägen till Söderåkra och kliva av på busshållplatsen Sophiagården vid Hälsocentral som ligger cirka 50 meter från mottagningen. Åker du från Karlskrona med buss 500 behöver du byta i Bergkvara till buss 121 mot Kalmar.