Meridia Holistisk Terapi AB

Hem | Irisanalys

IRISANALYS

En fantastisk möjlighet att få inblick i dina medfödda styrkor och svagheter. Dina ögon återspeglar din egna unika yttre och inre natur och gör det lättare att prioritera vad som är viktigt för just dig.


0707-28 07 01

Irisanalys

IRIDOLOGI

Iris är den mest komplicerade vävnadsstrukturen i kroppen som avslöjar inte bara fysiologiska och psykologiska hälsotillstånd och risker men även styrkor och svagheter hos olika organ. Med irisdiagnostik har vi ett enkelt, smärtfritt och ekonomiskt sätt att se in i kroppen.


Iris har reflexanslutning till varje organ och vävnad i kroppen via nervsystemet. Genom synnerverna skickas visuell information till hjärnan, samtidigt skickas det information tillbaka till ögonen från hjärnan om tillståndet för organ och vävnader i kroppen. Därför har ögonen länge kallats för "själens fönster". Genom förändringar i irisens pigment och struktur avslöjas onormala tillstånd i vävnaden i kroppen. Tätheten, färgen, mönstret och strukturen i irisfibrerna och graden av mörker och ljushet kommer att avgöra den underliggande inneboende svagheten, som kan eller inte kan aktiveras beroende på kost, miljö och psykosociala faktorer.

FRÅN DIAGNOSTIK TILL BEHANDLING

Vid diagnostik vill vi veta din hälsohistoria, nuvarande hälsotillstånd och livssituation. I grunden baseras diagnostik på ett östasiatiskt sätt att observera helheten av patienten. Dessutom används tungans utseende som en del av diagnostiseringen, i kombination med diagnos av ansiktet, ögon, iris och pulsarna som också reflekterar de inre organen med sina funktioner.


Efter diagnostiken kommer en lämplig och kostnadseffektiv behandlingsplan att diskuteras.

FÖRDELARNA MED IRISANALYS

  • Vi kan se vilka organ som är under- eller överaktiva eller om några organ eller vävnader försämras.
  • Vi kan se tillstånd i kroppens nerv-, matsmältnings-, kardiovaskulära, lymfatiska och strukturella system.

  • Vi kan avslöja ansamling av gifter i kroppen.

  • Vi kan avslöja din genetiska anlag, konstitution och motståndskraft.
  • Genom att förstå genetiska anlag, konstitutionella styrkor och svagheter kan vi skapa förutsättningar för kroppen och psyke att läka eller förebygga sjukdomar.


PRISER FÖR IRISANALYS

Irisanalys kombineras med östasiatiskt sätt att observera helheten av patienten. Efter diagnostiken kommer en lämplig och kostnadseffektiv behandlingsplan att diskuteras.


ERBJUDANDE

90 minuter

0kr

FÖRSTA BESÖKET

90 minuter

990kr

ÅTERBESÖK / UPPFÖLJNING

60 minuter

750 kr

KONTAKTFORMULÄR

Välkommen att kontakta mig med hjälp av kontaktformuläret. Jag svarar oftast inom 48 timmar via e-post eller telefon.


 
 
 
 
 
Första besöket (990kr)
Återbesök / Uppföljning (750kr)
Erbjudande (0kr)
 
 
Jag har läst godkännande av integritetsdeklaration, dataskyddsförordningen (GDPR) och godkänner hur mina uppgifter hanteras.
 
 

INVESTERA I MEDARBETARNAS HÄLSA

Att prioritera anställdas hälsa är att prioritera företagets utveckling. Jag erbjuder friskvård på jobbet i Torsås kommun och närliggande kommuner.

HITTA HIT


Jag finns på Motellvägen 1 i Söderåkra, i samma byggnad som Green Door Hotell. Entré bakom Vimas Träningscenter.

Söderåkra ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Från Kalmar kan du enkelt åka kommunalt med buss 121 från C-stationen hela vägen till Söderåkra och kliva av på busshållplatsen Sophiagården vid Hälsocentral som ligger cirka 50 meter från mottagningen. Åker du från Karlskrona med buss 500 behöver du byta i Bergkvara till buss 121 mot Kalmar.


unsplash